Úrokové sazby hypotéky od Raiffeisenbank opět zlevňují

Raiffeisenbank a.s. přišla s účinností od počátku prosince s dalším poklesem úrokových sazeb. Po změnách sazeb s kratší dobou fixace tentokráte pokleslo úročení u sazeb fixovaných na 10 a 15 let.

Úrokovou sazbu s desetiletou fixací snížila Raiffeisenbank a.s. o 0,5 procentního bodu na 5,40 procenta. Patnáctiletá fixace klesla o 0,33 procentního na 5,70 procenta. V listopadu banka snížila úrokové sazby u fixací na jeden a tři roky, jednoletá fixace aktuálně činí 2,99 procenta a tříletá 4,06 procenta.

Raiffeisenbank tak dále zkvalitňuje a zpřístupňuje nabídku hypotečních úvěrů. Nedávno banka rozšířila nabídku o americkou hypotéku s názvem Start, zároveň prodloužila délku splatnosti hypotečních úvěrů až na 30 let. Zájemci o hypotéku mohou vybírat ze sedmi různých druhů hypotečního úvěru. Dalšími výhodami hypoték od Raiffeisenbank a.s. jsou hrazení poplatku za zpracování a poskytnutí úvěru až po podpisu úvěrové smlouvy, možnost zřízení pojišťovacího balíčku Triga, výhodné úrokové sazby či rychlé vyřízení žádosti.

Tomáš Kofroň
Raiffeisenbank a.s.