UPC rozšiřuje svou vysokorychlostní internetovou nabídku chello o službu light za 779 Kč měsíčně

Společnost UPC Česká republika, největší domácí společnost nabízející nejširší spektrum broadbandových a satelitních služeb od kabelové televize přes satelitní digitální televizi UPC Direct až po vysokorychlostní internet, přichází od 5. ledna s novou nabídkou internetové služby. Jmenuje se chello light, má rychlost až 1024 kbit/s stojí 779 Kč včetně DPH.

Společnost UPC Česká republika, a. s. (dále UPC nebo společnost) rozšiřuje s účinností od 5. ledna 2005 svou nabídku vysokorychlostního internetu chello o další, již pátou službu. K nabídkám chello easy, chello classic, chello plus a chello professional přibyla nabídka chello light. Tato služba má rychlost až 1024 kb/s směrem k uživateli (downstream) a až 128 kb/s směrem od uživatele (upstream). Stojí 779 Kč s DPH. UPC dále k nabídce chello light zdarma nabízí e-mailovou schránku a 5 aliasů o celkové kapacitě 10 MB a 5 MB pro webovou stránku.

Náš internet chello znovu potvrzuje, že je co do šíře nabídky a poměru kvalita/cena jednoznačně nejkomplexnější a zároveň nejvýhodnější na trhu, říká Václav Bartoň, generální ředitel společnosti a podotýká: snažíme se šít naši internetovou nabídku veřejnosti na míru počínaje třeba studenty a konče profesionály. Internet chello light je produkt jednak pro mírně pokročilé uživatele, kteří by chtěli přejít ze služby chello easy o stupeň výš a jednak pro ty, kteří si chtějí výhody vysokorychlostního internetu skutečně užít – to znamená, neohlížet se například na omezení vyplývající z práce s internetem po telefonu. Teď mají další příležitost.

Chello light lze pořídit i levněji, a to v případě, že si zákazník vyřídí předplatné UPC MIX a bude si s internetem chello light předplácet i nabídku kabelové televize Klasik. Pak za obě služby zaplatí celkem 1150 Kč měsíčně včetně DPH. Musí ovšem podepsat smlouvu na 12 měsíců. Kromě finanční výhody má tato služba další pozitiva : například služby poskytované přes jednu zásuvku, jeden účet a obsluhu služeb z jednoho zákaznického centra.

Internet chello je k dispozici v Praze, v Brně, v Liberci a v Ostravě – Mariánských horách. Je nejrozšířenější vysokorychlostní kabelovou internetovou službou v České republice. Může ho využívat přes 300 000 domácností. Mezi jeho přednosti patří především stálé připojení 24 hodin denně za pevně stanovenou částku, mnohonásobně rychlejší přenos dat než při použití telefonní linky, kompletní instalace, kterou provádí vyškolený technik UPC, výhodný poměr technická kvalita/výkon/cena a žádné další nutné náklady, např. Na pronájem či koupi modemu a poplatky za telefon. K přednostem patří rovněž služby technické podpory Klientského centra UPC. Internet chello je možné si předplatit samostatně, bez objednávky nabídky kabelové televize.

František Malina
tiskový mluvčí a ředitel PR