ÚNOROVÉ ZASEDÁNÍ BURZOVNÍ KOMORY

Na svém únorovém zasedání burzovní komora mimo jiné jmenovala nové členy burzovních výborů pro členské otázky, obchodování a kotaci.

Burzovní komora opětovně jmenovala na další funkční období tři členy burzovního výboru pro členské otázky. Do února 2010 by tak měli nadále tuto funkci zastávat Mgr. Gabriela Dudášová (ATLANTIK finanční trhy, a.s.) a Petr Musil (WOOD & Company Financial Services, a.s.) a Petera Palečku (Komerční banka, a.s.), který se stal zároveň předsedou výboru. Nově jmenovanou členkou je Lenka Reváková (PPF banka a.s.).

Dále členové burzovní komory opětovně jmenovali na další tříleté funkční období následující členy výboru pro burzovní obchody: Ing. Michala Březnu (Česká spořitelna a.s.), Jana Langmajera (Atlantik finanční trhy a.s.), Pavla Piknu (Cyrrus a.s.), Richarda Skácela (Raiffeisenbank a.s.), Lubomíra Vystavěla (ING BANK N.V.) a Ing. Jana Sýkoru (WOOD & Company Financial Services a.s.), který se zároveň stal předsedou výboru. Dne 20. prosince 2006 rezignoval na své členství ve výboru pan Petr Žabža (Komerční banka, a.s.) a dne 12. února 2007 pan Milan Procházka (Patria Finance, a.s.. Na zbytek jejich funkčního období jmenovala komora pány Tomáše Sattlera (Komerční banka a.s.) a Tomáše Otáhala (Patria Finance a.s.). Na své členství ve výboru rezignoval Mgr. Jan Sochor (FIO, burzovní společnost, a.s.). Uvolněné místo nebylo ve výboru nikým obsazeno.

Burzovní komora rovněž opětovně jmenovala na další tříleté funkční období do výboru pro kotaci Ing. Zdeňka Mráze (HVB Bank Czech Rebublic a.s.). V únoru končí mandát panu Ondřeji Mrzenovi (Raiffeisenbank, a.s.), který bude na další funkční období nahrazen Markem Tichým z téže společnosti.