ÚNOROVÁ NADÍLKA POŠTOVNÍ SPOŘITELNY PRO MLADÉ A MLADŠÍ

Poštovní spořitelna připravila pro své klienty na únor lákavou hru a to ve spolupráci s tvůrci veleúspěšného filmu Snowboarďáci, ve kterém PS figuruje jako generální partner. V rámci chystaných koncertů filmové hudby „Poštovní spořitelna přináší koncertní turné Snowboarďáci“ přišla Poštovní spořitelna s tipovací soutěží. Úkolem jejích účastníků je správně uhodnout počet prodaných CD „Soundtrack k filmu Snowboarďáci“ ke dni 3.3.2005.

A co tak lákavého čeká na vítěze?

VÍKEND PRO NĚJ A JEDNU SPŘÍZNĚNOU DUŠI NA HORÁCH S PŘEDSTAVITELI HLAVNÍCH ROLÍ VE FILMU SNOWBOARĎÁCI – BÁROU SEIDLOVOU, JIRKOU MÁDLEM, MARTINOU KLÍROVOU A DALŠÍMI. MOŽNÁ PŘIJEDE I VOJTA KOTEK…..

Navíc z celé akce bude pořízen záznam DVD!!!

Dalšími cenami jsou MP3 přehrávače, sady CD od nakladatelství SonyMusic/Enter­tainment nebo speciální edice CD „Soudtrack k filmu Snowboarďáci“ podepsaná umělci, kteří se na jeho tvorbě podíleli.

Do soutěže se mohou zapojit pouze majitelé postžirového účtu. Zájem bude nejspíš hlavně ze strany majitelů programů Junior a Mini – účty pro mladé od 12 do 26 let. Zájemci o účast v soutěži, kteří zatím klienty Poštovní spořitelny nejsou, si mohou svůj účet založit na kterékoliv poště nebo pobočce Poštovní spořitelny. Navíc během února mohou mladí využít speciální Valentýnské nabídky a ke svému novému účtu získat SRDCE jako dárek.

VÍCE O SOUTĚŽI I NABÍDCE POŠTOVNÍ SPOŘITELNY NA www.postovnisporitelna.cz

Ing. Daniela Krůtová