UNIQA pojišťovna zavádí program výhod pro klienty Q-Partner

Nyní mohou privátní klienti UNIQA pojišťovny, kteří budou mít více pojistných smluv, vstupovat do programu výhod, Q-Partner. Tento program je na českém trhu pojištění jedinečný. Poprvé přináší klientům možnost dostat od své pojišťovny každoročně určitou částku zpět – buď pojistné plnění za vzniklou škodu anebo tzv. bezeškodní bonus, což je část zaplaceného pojistného v případě, kdy žádná škoda nevznikne.

UNIQA pojišťovna se rozhodla odměnit své klienty, kterým nemusí i díky jejich odpovědnosti a smyslu pro bezpečnost vyplatit pojistné plnění. Dostanou část pojistného zaplaceného za sledované období zpět na svůj účet. To znamená průlom do dosavadní praxe, protože doposud zákazníci získali od své pojišťovny finanční plnění jen v případě pojistné události.

Cílem zavedení programu výhod Q-Partner je budování dlouhodobého vztahu s klienty. Vedle bezeškodního bonusu budou mít klienti v rámci Q-Partner nárok na garantovanou aktivní péči ze strany osobního poradce. Jeho úkolem bude pravidelná optimalizace pojistné ochrany klienta a jeho rodiny na základě detailní znalosti potřeb a přání. Vstupem do programu Q-Partner bude klient rovněž přednostně elektronicky informován o všech novinkách, které UNIQA pojišťovna připraví.

Program Q-Partner je otevřený a bude v příštích letech průběžně doplňován o další atraktivní zvýhodnění.

Bližší informace naleznete na www.uniqa.cz