UniCredit Leasing se stal partnerem KÖGEL CZ

UniCredit Leasing se od 1. června 2009 stal exkluzivním finančním partnerem společnosti KÖGEL CZ, oficiálního importéra návěsové techniky KÖGEL v ČR. Vzájemná spolupráce je zaměřena na poskytování profesionálních finančních služeb pod značkovým financováním KÖGEL FINANCE pro celou autorizovanou dealerskou síť KÖGEL CZ.

UniCredit Leasing bude pro KÖGEL CZ zajišťovat zejména služby v oblasti nabídky finančních produktů pro podnikatelskou klientelu provozující návěsovou techniku světoznámé značky KÖGEL. Nové značkové financování KÖGEL FINANCE dává zákazníkům možnost volby napříč celým spektrem finančních produktů od finančního leasingu, přes operativní leasing až po úvěrové financování, vše pod zavedenou produktovou řadou UCL LeaseTruck, UCL FinTruck, UCL CreditTruck a UCL OperativeTruck.

Jednou z prvních letošních speciálních nabídek je akce „Šrotovné za 3 500 EUR“, spočívající v zápočtu této ceny starého vráceného návěsu na akontaci za nový návěs Kögel SN24 – P90/1.110.

KÖGEL CZ je pro UniCredit Leasing významným partnerem s velkým potenciálem růstu v oblasti financování návěsové techniky KÖGEL. Spolupráce s tímto významným hráčem na českém trhu dopravní techniky, jenž symbolizuje vysokou technickou kvalitu a užitkovost, je pro nás předpokladem dalších obchodních úspěchů, říká Ing. Jaroslav Jaroměřský, výkonný ředitel a místopředseda představenstva UniCredit Leasing.

Díky KÖGEL FINANCE je současné portfolio značkových finančních produktů UniCredit Leasing velmi silné a poskytuje klientům mnoho výhodných nabídek za atraktivních podmínek.