UniCredit Leasing opět mezi nejvýznamnějšími finančními zprostředkovateli

Výší tržeb v hodnotě 11,527 mld. Kč se společnost UniCredit Leasing zařadila na druhé místo v kategorii Finanční zprostředkovatelé žebříčku nejvýznamnějších firem České republiky CZECH TOP 100. UniCredit Leasing tak opět potvrdila svůj význam mezi finančními institucemi na českém trhu.

"Těší nás, že i po přejmenování společnosti z původního CAC LEASING na UniCredit Leasing se nám podařilo potvrdit naši pozici mezi nejvýznamnějšími finančními společnostmi České republiky,“ komentuje umístění v žebříčku CZECH TOP 100 Jiří Matula, generální ředitel a předseda představenstva UniCredit Leasing.

Sdružení CZECH TOP 100 představilo výsledky již 14. ročníku žebříčku 100 nejvýznam­nějších firem České republiky. Podkladem pro jeho sestavení jsou objektivní hodnocení, která vychází z porovnání aktuálních ekonomických výsledků společností. Samostatně jsou sestavovány žebříčky finančních institucí, které jsou pro svoji různorodost rozděleny do několika podskupin: finanční zprostředkovatelé, měnové instituce, pojišťovny a penzijní fondy.