UniCredit Group hlavním partnerem tenisového turnaje v Prostějově

3. - 9. června 2007 se bude konat v Prostějově UniCredit Czech Open 2007, na kterém se již tradičně sejdou přední čeští i zahraniční tenisoví hráči. Živnostenská banka, která se koncem roku spojí s HVB Bank pod názvem UniCredit Bank, doprovází tento nejvýznamnější turnaj již 11 let. Partnerství budoucí Unicredit Bank bude pokračovat i v dalších letech. Banka podepsala smlouvu na další tříletou podporu turnaje UniCredit Czech Open.

"Chceme již nyní spojit jméno budoucí banky UniCredit Bank naším partnerstvím s prostějovským tenisovým turnajem a dát tím tak najevo dlouhodobou strategii podpory českého tenisového sportu,“ uvedl Jiří Kunert, předseda představenstva a generální ředitel Živnostenské banky. Jak dále poznamenal, tenis je hra individuální, dynamická s velkým důrazem na kvalitní servis, tedy hra vyznávající stejné principy, jaké ve svých službách spojuje celá skupina UniCredit Group.