UniCredit Bank rozšířila nabídku o nový typ úvěru

UniCredit Bank uvedla na trh v předvánočním období nový typ úvěrového produktu, obratový spotřebitelský úvěr.

• Úvěr je určen všem klientům UniCredit Bank s minimálně šesti měsíční historií u banky, přičemž až do konce března příštího roku mohou klienti získat tento úvěr se zvýhodněnou úrokovou sazbou ve výši 12 % p.a., která je garantována po celou dobu trvání úvěru.
  • Jednou z hlavních výhod tohoto produktu je zjednodušený proces, kdy klient nemusí předkládat žádné doklady prokazující výši příjmu, ani účel úvěru.
  • Maximální výše obratového spotřebitelského úvěru je 200 tisíc Kč.

Naše klienty považujeme za to nejcennější, co v bance máme, a stále se snažíme pro ně hledat nová a jednodušší řešení jejich potřeb. Vzhledem k velké oblibě obratových kontokorentů a kreditních karet, které mohou naši klienti využívat již několik let, jsme se rozhodli naše portfolio obratových produktů rozšířit i o splátkový spotřebitelský úvěr, uvedl Tomáš Drábek, ředitel Segmentového a produktového řízení retailového bankovnictví UniCredit Bank.

Každému klientovi s minimálně šesti měsíční historií u naší banky automaticky počítáme individuální výši předschváleného úvěrového limitu, který může klient nově využít i v podobě spotřebitelského úvěru. Celý proces je velmi rychlý a jednoduchý – stačí jedna návštěva klienta v bance a podpis jednoho dokumentu. Je-li vše v pořádku, má klient ještě tentýž den nebo nejpozději následující den peníze k dispozici na svém běžném účtu, dodal Tomáš Drábek.

Obratový spotřebitelský úvěr je navíc standardně poskytován bez zajištění. Samozřejmostí je rovněž bezplatné vyhodnocení žádosti o úvěr či nulový poplatek za předčasné splacení celého úvěru.