UniCredit Bank představila olympijskou platební kartu (aktualizováno)

[Tisková zpráva] UniCredit Bank ve spolupráci s karetní asociací Visa připravila pro sportovní fanoušky jedinečnou podobu platební karty s motivem londýnského Tower Bridge a logem letních olympijských her 2012.

Aktualizováno 1. 9. 2011

Společnost UniCredit Bank Czech Republic, a.s., se tímto omlouvá Českému olympijskému výboru za neoprávněné užití olympijského symbolu, tj. výrazu ,,olympijskou" a nevhodně prezentované přirovnání ve své tiskové zprávě ze dne 31. srpna 2011 v rámci představení nové platební karty Visa Classic vydané ve spolupráci s karetní asociací VISA. Hlavními motivy nové platební karty jsou londýnský Tower Bridge a logo letních olympijských her
2012 v Londýně.

Nebylo a není úmyslem UniCredit Bank Czech Republic, a.s, neoprávněně užívat jakoukoliv olympijskou symboliku nebo její části při propagaci bankovních služeb.

Nový design platební karty Visa Classic je speciálně navržený pro blížící se olympiádu v Londýně. UniCredit Bank zařadila do své nabídky další kartu se sportovní tématikou. Pro fotbalové fanoušky banka nabízí kartu Ligy mistrů UEFA.

„Platební kartu s olympijským designem banka začala vydávat na konci srpna. Všichni noví žadatelé o platební kartu Visa Classic tak již obdrží kartu s tímto originálním designem,“ uvedl Leoš Pokorný, manažer kartového oddělení UniCredit Bank. UniCredit Bank novou kartou s motivem letních olympijských her 2012 opět ukázala, že podporuje rozvoj sportu a kultury nejen v České republice, ale v celé Evropě.

Londýnské olympijské hry v roce 2012 budou geograficky jedny z nejbližších her českému publiku za poslední dobu. Při této příležitosti představí UniCredit Bank nové designové karty věnované právě tomuto sportovnímu a společenskému vrcholu příštího roku. Vydávání edice olympijské karty je limitovaná, avšak platnost karty zůstává standardně na 3 roky.