UniCredit Bank otevřela nové pobočky na Moravě a na jihu Čech

[Tisková zpráva] Další nové pobočky otevřela v září a říjnu čtvrtá největší banka na českém trhu UniCredit Bank.

Celkový počet obchodních míst UniCredit Bank tak stoupl na 106. Nová obchodní místa s unikátním a již plně zavedeným konceptem na principu „bankovní franšízy“ se nacházejí například v Hodoníně a Kyjově. Kromě těchto dvou měst vstoupila banka také do Valašského Meziříčí a Havířova. Klienti jihočeských Strakonic mají do UniCredit Bank blíže již od 24. října 2011.

„Očekáváme velký zájem o naše produktové novinky, a to nejen s ohledem na předvánoční období. Pro zájemce je určitě zajímavé, že dále inovujeme naši tolik populární půjčku, kterou může klient získat prostřednictvím aplikace Splatkomat.cz, kde je možné o takovou půjčku nejen požádat, ale také již stávající půjčky výhodně sloučit do jedné a dosáhnout tak výrazně nižší splátky. Zájem sledujeme také o naše nové Expresní konto, které obsahuje všechny základní služby a aktivní klient jej bude mít bez jakéhokoliv poplatku. Klienty tradičně vyhledávaná je i naše Převratná hypotéka s nejnižší úrokovou sazbou na trhu od 2,5 %, která  je stále vnímána jako tuzemský unikát. V oblasti investic pak nabízíme například program DUET, který kombinuje atraktivně úročený termínovaný vklad a investici do podílových fondů,“ uvedl Radim Štantejský, ředitel nízkonákladové distribuce UniCredit Bank.

Rozšiřování sítě poboček UniCredit Bank v říjnu nekončí a v plánu je otevření dalších obchodních míst po celé České republice. Všechny nové pobočky disponují moderním zázemím a jsou vybaveny tzv. inteligentními bankomaty nové generace, které kromě běžných služeb umožňují rovněž vkládat hotovost 24 hodin denně. Jejich vklad se připisuje bezprostředně po vložení částky, což je možné ihned ověřit pomocí výpisu z účtu přímo na bankomatu. Klientům jsou rovněž k dispozici inovativní a bezpečné produkty v oblasti přímého bankovnictví, a to jak například prostřednictvím mobilního telefonu, tak internetu.