UniCredit Bank otevírá první Bankovní dům v srdci Prahy

[Tisková zpráva] Nově zrekonstruovaná pobočka UniCredit Bank se vrací na náměstí Republiky.

Od 19. prosince 2011 budou moci klienti banky využívat služby v prvním Bankovním domě UniCredit Bank v České republice. Současně také dochází k přesunu poboček z ulice Revoluční 7 a Na Příkopě 20 do těchto zmodernizovaných a proklientsky navržených prostor. Ve stejný den otevírá také další pobočku UniCredit Bank na adrese Želetavská 1525/1 v Praze 4.

„Bankovní dům v centru Prahy bude zajišťovat obsluhu pro stávající i nové klienty a poskytovat komplexní bankovní služby, a to vše v příjemném zrekonstruované prostředí s moderním zázemím tak, aby klienti našli vše potřebné pod jednou střechou,“ uvedl Stanislav Beneš, ředitel divize retailového bankovnictví UniCredit Bank.

UniCredit Bank nabídne v centru metropole Expresní zónu pro rychlý servis, služby osobních i komerčních bankéřů, hypoteční centrum, samoobslužnou zónu s vkladomaty i klasickými bankomaty nebo možnost využití bezpečnostních schránek. Nedílnou součástí Bankovního domu bude také velká sekce zaměřená na klienty firemního bankovnictví a speciální patro určené klientům Privátního bankovnictví. „Našim klientům jsme připravili velice moderní prostředí s nadstandardním vybavením, které kromě výborné lokality považuji za největší přednost našeho nového Bankovního domu,“ upřesňuje Jan Troníček, ředitel Privátního bankovnictví UniCredit Bank.

Otevírací doba Bankovního domu UniCredit Bank na náměstí Republiky:

Pondělí    9:00 – 17:00 hodin

Úterý        9:00 – 17:00 hodin