Hlavní navigace

UniCredit Bank nabízí termínovaný vklad s výnosem až 4,0 % p. a.

UniCredit Bank začala klientům nabízet zcela nový depozitní produkt - Garantovaný vklad MAXIM na 6 měsíců. Garantovaný vklad je termínovaný vklad s garancí úrokové sazby po dobu 6 měsíců.

Garantovaný vklad MAXIM je v současné době jeden z nejvýnosnějších a zároveň nejméně rizikových investičních instrumentů na trhu. Tímto produktem chceme v současné době dát klientům jistotu zajímavého garantovaného výnosu a ponechat okamžitý přístup k penězům. Nedávno prezentované výsledky za první tři čtvrtletí rovněž prokazují, že UniCredit Bank Czech Republic je stabilní a zdravou bankou, uvedl Jakub Dusílek, ředitel Divize řízení produktů a segmentů retailového bankovnictví.

Garantovaný vklad je určen pro fyzické osoby nepodnikající a rovněž pro klienty ze segmentu svobodných povolání. V případě Garantovaného vkladu MAXIM upustila banka pro umožnění okamžité likvidity od sankčních poplatků za předčasný výběr vkladu. Pro zřízení Garantovaného vkladu MAXIM není nutná změna banky ani otevření běžného účtu. Minimální objem vkladu činí 30 tisíc Kč. Navíc pro vklady nad 500 tisíc Kč činí úroková sazba 4,0 % p. a. Nabídka platí do odvolání.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).