Umístění ČSOB Leasing v žebříčku Czech Top 100

Praha, 18. 8. 2005 – Společnost ČSOB Leasing, a.s., nejen obsadila první místo mezi leasingovými společnostmi za rok 2004, ale opět se umístila na prvním místě v kategorii finanční zprostředkovatelé žebříčku 100 nejvýznamnějších firem České republiky za rok 2004, který zveřejnilo sdružení CZECH TOP 100.

Výše tržeb dosáhla v roce 2004 téměř 15,5 mld. Kč. Tržby jsou u leasingové společnosti vyjádřením celkové sumy vyfakturované zákazníkům v daném období. Druhé a třetí místo obsadily společnosti ŠkoFIN s.r.o. a CAC Leasing, a.s. ČSOB Leasing obsadil první místo v tomto žebříčku již po třetí.

Nejvyšší tržby jsou dalším dokladem naší obchodní úspěšnosti. Naše společnost, která v letošním roce oslaví 10. výroční založení, je ekonomicky stabilní, kapitálově nejsilnější mezi leasingovými společnostmi, dlouhodobě stojí v čele leasingového trhu a těší se vynikající pověsti mezi zákazníky, komentovala umístění v žebříčku obchodní ředitelka ČSOB Leasing Andrea Kupková. ČSOB Leasing potvrdil svoji první pozici na trhu i v prvním pololetí letošního roku, doplnila Andrea Kupková.

Finanční zprostředkovatelé a pomocné finanční instituce*
Pořadí Název firmy Tržby 2004 Tržby 2003
1 ČSOB Leasing, a.s. 15 465 877 Kč 15 238 792 Kč