U parkovacích automatů ruzyňského letiště nově také s kartami Diners Club International a American Express

Od pondělí 9. června 2008 lze u parkovacích automatů na pražském letišti nově platit parkovné také platebními kartami společností Diners Club International a American Express. Parkovací automaty akceptující platební karty zprovoznila UniCredit Bank ve spolupráci se společností SONET a společností DESIGNA Parking & Access v roce 2006. V té době byla UniCredit Bank první a jedinou bankou v ČR, která tuto službu nabízela.

„Jsme rádi, že na rostoucí zájem o placení kartami na parkovacích automatech se nám podařilo rychle zareagovat rozšířením druhů přijímaných platebních karet. Tato nová možnost je nyní k dispozici nejen všem stávajícím klientům UniCredit Bank, kteří již parkovací automaty ve spolupráci s námi využívají, ale i novým zájemcům o tento stále populárnější produkt,“ uvádí Tereza Kuklíková, manažerka oddělení Acquiring UniCredit Bank.

„Pro společnost DESIGNA Parking & Access šlo o první projekt na světě, kdy bylo zákazníkovi umožněno platit v on-line připojení. Na základě pozitivní zkušenosti z ruzyňského letiště je tato možnost nabízena pro naši klientelu na všech kontinentech s tím, že tento způsob platby značně zvyšuje bezpečnost prováděných bankovních transakcí,“ doplňuje Milan Zelenka, jednatel společnosti DESIGNA Parking & Access.

„Zprovoznění akceptace karet American Express velice vítáme a současně oceňujeme hladkou spolupráci s UniCredit Bank. Využití této služby očekáváme jak od klientely s našimi privátními kartami, tak především i od silné skupiny držitelů korporátních karet z ČR a zahraničí,“ říká Richard Nezval, obchodní ředitel pro Českou republiku, American Express GNS.

Novinku komentuje také Miloslav Bouček, marketingový ředitel Diners Club International: „Akceptace našich karet na parkovacích automatech byl našimi klienty dlouhodobě očekávaný projekt. Jsme rádi, že jim tuto v současnosti exkluzivní a přitom praktickou službu můžeme ve spolupráci s UniCredit Bank nabídnout.“