U pojišťovny Generali sjednáte povinné ručení online

Generali Pojišťovna a.s. po letech velmi dobrých zkušeností s provozem aplikace na sjednání cestovního pojištění online prostřednictvím internetu, se rozhodla rozšířit nabídku o online aplikaci na sjednání povinného ručení. Od 2. května 2007 mohou všichni zájemci sjednávat tento produkt nejen na obchodních místech pojišťovny, ale i na internetových stránkách www.generali.cz.

Nepochybujeme, že bude o tuto službu zájem. Vždyť první online smlouva na povinné ručení byla sjednána do 1 hodiny po spuštění aplikace. Vzhledem k rostoucímu počtu českých a moravských domácností, které dnes využívají internet, považujeme takovéto služby za samozřejmost, kterou naši klienti očekávají. Je proto jen otázkou času, kdy nabídneme touto cestou také naše další pojistné produkty a především rozšíření klientského servisu, upřesňuje Mgr. Mario Böhme, tiskový mluvčí pojišťovny Generali.

Možnost online sjednávání pojistných smluv je pro klienty výhodné z mnoha důvodů. Mezi ty nejpreferovanější patří možnost zadat všechny údaje kdykoli z pohodlí domova či kanceláře. Ocení to nejen velmi zaměstnaní lidé, ale také zapomnětlivci, kteří rozhodnutí nechávají na poslední chvíli. Například aplikaci online cestovního pojištění Generali využívají ročně stovky klientů.