Účast ŠkoFINu na veletrhu AUTOTEC

V rámci mezinárodního veletrhu užitkových automobilů AUTOTEC 2004 se představí i společnost ŠkoFIN. Akci pořádají Veletrhy Brno v termínu od 4.6. do 9.6. 2004 na brněnském výstavišti. ŠkoFIN, jako jedna z největších leasingových společností na českém trhu, se zaměřuje na podporu prodeje vozů značek Škoda, Volkswagen, Seat, Audi. Nejširší nabídku užitkových vozů těchto značek představuje Volkswagen v pavilónu F na stánku 6, kde naleznete také nabídku produktů ŠkoFINu.

Návštěvníci veletrhu tak budou moci získat informace o značkovém financování vozů Volkswagen. Nejnovějším produktem ŠkoFINu je Volkswagen Leasing GARANCE, který byl uveden na trh při příležitosti nového modelu Volkswagen Golf. Princip akce je jednoduchý: Všechno v jednom a ještě něco navíc! Nebo-li komplexní pojištění a garance Defend-Lock v leasingových splátkách. Nabídka obsahuje garanci skvělého vozu, stabilní finanční společnosti, garanci výše splátek, pojištění a Defend-Lock. Zkrátka takových pět P – nebo spíše pět G (garancí) – v leasingu vozů Volkswagen, vysvětluje výhody nabídky vedoucí marketingu společnosti ŠkoFIN, Petr Lehký.

Společnost ŠkoFIN seznámí návštěvníky brněnských pavilónů i s dalšími akčními nabídkami pro užitková vozidla, která jsou platná nejen po dobu veletrhu. Velmi vyhledávaným je Volkswagen leasing 0 % s pojištěním České pojišťovny. Tento způsob financování bez navýšení finančních služeb je určený pro všechny užitkové vozy Volkswagen (Caddy, LT, Transporter a Multivan). K uzavření smlouvy přitom stačí 25% záloha. Součástí smlouvy je havarijní pojištění čelního skla od České pojišťovny za standardní pojistné sazby. Využít jej mohou jak soukromé osoby, tak podnikatelé.

Výhodný je také Volkswagen Leasing Universal. Tento způsob financování je určen nejen pro užitkové, ale také pro osobní vozy. Kromě zajímavého úročení nabízí možnost volby pojišťovny a vyšší zůstatkové hodnoty.

Smlouvu na vůz Volkswagen lze uzavřít u smluvních prodejců této značky v celé České republice. Na rozdíl od konkurence si ŠkoFIN neúčtuje za uzavření smlouvy žádný poplatek a zajišťuje fixní výši leasingových splátek po celou dobu trvání leasingové smlouvy bez ohledu na inflaci.

Běla Jašková, PR manažerka ŠkoFIN