Tým Partners posiluje Tomáš Prouza

Tomáš Prouza, bývalý náměstek ministra financí a ředitel serveru Peníze.cz a spolumajitel Partners For Life Planning, nastupuje od července do této společnosti na plný úvazek. Zároveň byl valnou hromadou společnosti zvolen místopředsedou představenstva společnosti.

Tomáš Prouza se bude věnovat zejména péči o klienty, kontrole kvality práce poradců, právním otázkám a vztahům s regulátory trhu. Velmi důležitá bude také jeho práce na rozvojových aktivitách skupiny Partners.

Společnost Partners For Life Planning je první finančně-poradenskou společností, která klade důraz na špičkový analytický servis pro své finanční poradce. Zároveň zavádí plošnou kontrolu kvality poskytovaného poradenství a hodlá povýšit finanční poradenství v České republice na úroveň vyspělých zemí.

Společnost Partners začala poskytovat finanční poradenství po celé České republice v červnu 2007. Jejími zakladateli jsou Kateřina Palková, Jan Majer, Pavel Kohout a Tomáš Prouza.