Twist roaming: volejte ze zahraničí levněji

Praha 23. června 2006 – Období dovolených je tady a T-Mobile výrazně zlevňuje roaming pro všechny Twist zákazníky. Od 1. července zaplatí majitelé předplacených karet méně jak za odchozí, tak příchozí hovory v zahraničí, ušetří i na textových a multimediálních zprávách. Ceník se navíc zjednoduší podle vzoru Happy roamingu pro tarifní zákazníky. Kromě toho od začátku prázdnin až do konce září nabídne T-Mobile „Twisťákům“ v jedenácti turisticky nejoblíbenějších evropských zemí tzv. Happy Hour, během které přijdou SMS na méně než polovinu běžné ceny.

Od 1. července bude mít Twist roaming stejně jednoduché zóny jako má Happy roaming pro tarifní zákazníky. Celý svět bude rozdělen do čtyř geografických oblastí. Nové skupiny přinášejí pro Twist zákazníky jednoznačnou cenovou výhodu. Například minuta hovoru z Německa bude stát od 1. července 35 Kč včetně DPH (+ jednorázový sestavovací poplatek 17 Kč včetně DPH), to je o více než 20 procent méně než dosud. V případě vzdálenějších destinací klesá minutová cena volání i o více než 40 procent.

I za příchozí hovory v zahraničí zaplatí Twist zákazníci méně. Například minuta příchozího hovoru v Chorvatsku bude od 1. července stát 24 Kč s DPH, což je o více než třetinu méně než dosud. Zlevnění se dočkaly také textové a multimediální zprávy. V deseti vybraných zemích navíc mohou Twisťáci díky letní promoakci ušetřit na textovkách více než polovinu.

Happy Hour: SMS za pětikačku

Ani v letošním létě nepřijdou Twistoví zákazníci o oblíbenou Happy Hour, a to v mnohem bohatším balení než v loňském roce. Cenově zvýhodněné textovky totiž budou moci odesílat nejen z Chorvatska, ale i ze Slovenska, Rakouska, Bulharska, Maďarska, Francie, Německa, Řecka, Itálie, Polska a Španělska.

Každá esemeska poslaná mezi 15. až 16. hodinou lokálního času přijde majitele Twist karet jen na 5 Kč s DPH, a to bez ohledu na operátora, kterého v dané zemi využívají. Turisté, kteří míří do Bulharska či Řecka by si měli dát pozor na časový posun.

Oproti standardní ceně, která pro evropské země kromě Slovenska činí 11 Kč s DPH, tak „spisovatelé“ ušetří 55 procent na každé SMS. Nabídka se vztahuje na textové zprávy odeslané od 1. července do 30. září. Navíc všichni zákazníci (tarifní i Twist), kteří v Chorvatsku budou využívat síť tamního T-Mobile, mohou od 1. června do 31. srpna využít dvě speciální služby. Jednak získají zdarma přístup k SMS předpovědi počasí. K dispozici jim bude také speciální telefonní číslo 1555, na kterém budou k dispozici všechny důležité informace pro turisty na Jadranu. Více informací na www.t-mobile.hr.