Tříkrálový leasing za výhodných podmínek

9. ledna 2002

Počínaje svátkem Tří králů může zákazník nakoupit automobil na leasing mnohem levněji a výhodněji. Společnost GE Capital Leasing totiž nabízí u nových automobilů s rokem výroby 2000 a 2001 leasing s nižší měsíční splátkou, výhodným pojištěním a jednoduchým a rychlým procesem uzavření leasingové smlouvy.

Zvýhodněná nabídka společnosti GE Capital Leasing platí od 6. ledna 2002 do 31. března 2002 a vztahuje se na všechny nové automobily (osobní i užitkové) s rokem výroby 2001 a 2000.

„Tříkrálový leasing přináší zákazníkovi řadu benefitů. Předně je s nabídkou spojena zvýhodněná sazba s nižšími měsíčními splátkami. Kromě toho může zákazník v návaznosti na Tříkrálový leasing využít také výhodné pojištění. Navíc proces uzavření leasingové smlouvy je velmi rychlý a jednoduchý,“ uvedl manažer rozvoje nových produktů společnosti GE Capital Leasing Petr Šaštinský.

K uzavření leasingové smlouvy zákazník potřebuje jen minimální množství dokladů. Výše měsíčních splátek a délka splácení je libovolná, je stanovena pouze nejnižší a nejvyšší hranice počtu splátek – od 24 do 60 měsíců. „Pokud bude zákazník chtít uzavřít smlouvu například na 27 měsíců, tak mu vyhovíme,“ zdůraznil Petr Šaštinský.

Konkrétní výhodu, kterou nabízí Tříkrálový leasing, lze demonstrovat na příkladu leasingové smlouvy na nový vůz značky Opel Astra za 450.000 korun, na který zákazník složí zálohu 25 procent (112.500 korun). Do leasingových splátek je zahrnuto havarijní pojištění a povinné ručení. Při 36 měsíčních splátkách zákazník ušetří ve srovnání se standardními leasingovými podmínkami celkem 4.500 korun.

Bližší informace o společnosti GE Capital Leasing a o aktuální nabídce Tříkrálového leasingu získá zákazník na internetové adrese www.gecleasing.cz nebo na bezplatné telefonní lince 0800 10 30 50. Na tomto telefonním čísle poskytnou zaměstnanci společnosti zájemcům o nákup automobilu na leasing informace nejen o podmínkách leasingu, ale také kontakt na nejbližšího prodejce nových automobilů, který spolupracuje s GE Capital Leasing a poskytne zvýhodněný Tříkrálový leasing.