Tissue pack marketing – inovativní přístup Pioneer Investments

[Tisková zpráva] Investiční skupina Pioneer Investments se rozhodla originálním způsobem podpořit povědomí o značce prostřednictvím programu životního cyklu Rentier Invest.

Na vybraných frekventovaných místech v Praze budou hostesky rozdávat balíčky papírových kapesníčků v designu Pioneer Investments. Tímto konceptem se Pioneer Investments inspiroval v Japonsku a je tak prvním subjektem na českém trhu, který zvolil tuto cestu komunikace. Kampaň realizuje reklamní agentura AG Geronimo, která s Pioneer Investments spolupracuje již několik let.

„Vzhledem k tomu, že náš marketingový rozpočet je omezený, snažíme se hledat efektivní cesty komunikace, které nestojí tolik peněz a můžou být stejně, ne-li více účinné než klasické způsoby reklamy. Papírové kapesníčky jsou užitečné a málokdo je vyhodí. Touto reklamou snad nikoho ani neurazíte, ani neobtěžujete. Myslím, že český trh je poměrně vyspělý, co se týče nových způsobů komunikace, proto ani naše společnost nestojí opodál a snaží se přispět k této vyspělosti,“ říká ke kampani Dana Řezníková, ředitelka marketingu a PR Pioneer Investments v ČR a SR.

Kampaň proběhne od 23. listopadu do 3. prosince na vybraných místech v rámci Prahy. Hostesky rozdávající balíčky papírových kapesníčků budou oblečeny v korporátním designu Pioneer Investments a v případě zájmu budou kolemjdoucí informovat jak o společnosti, tak o samotném produktu Rentier Invest.

Rentier Invest – Inteligentní portfolio pro život je produkt životního cyklu, který umožňuje diverzifikaci do různých tříd aktiv s ohledem na investiční horizont a rizikový profil investora. Skládá se ze sedmi dílčích portfolií (Linií), které pokrývají investiční období různé délky a které mají různé investiční strategie. Investiční strategie v jednotlivých Liniích se zkonzervativňuje s blížícím se koncem automaticky nastaveného investičního horizontu. V Liniích 1 – 3 je investice převážně akciová, v případě Linií 4 – 7 v portfoliu narůstá podíl dluhopisů oproti akciím.

Pravidelným investováním do programu Rentier Invest je navíc možné snížit riziko spojené s kolísáním především akciových trhů. Minimální částka pro jednorázovou investici začíná od 30 000 Kč (následná je 10 000 Kč). V případě pravidelné investice činí minimální hranice 1 000 Kč.