Tiskovou mluvčí ČSA bude Daniela Hupáková

České aerolinie budou mít od 12. srpna 2006 novou manažerku komunikace a tiskovou mluvčí. Stane se jí Daniela Hupáková (28), která pracuje na tiskovém oddělení ČSA dva a půl roku. Dosavadní mluvčí Českých aerolinií a manažerka komunikace Jana Víšková ve své funkci 11. srpna 2006 končí a s posledním srpnovým dnem ze společnosti odchází.

Daniela Hupáková zahájila vysokoškolské studium na univerzitě v Salt Lake City v Utahu se zaměřením na mezinárodní vztahy, později se specializovala na obor komunikace a masová média, který úspěšně dokončila na State University of New York. V současné době si zvyšuje kvalifikaci postgraduálním studiem komunikace a public relations programu La Salle University ve Philadelphii. Před nástupem do ČSA působila v reklamní agentuře Kaspen, kde pracovala na komunikační strategii významných firem z oblasti pojišťovnictví, potravinářství a lázeňství.

Daniela Hupáková hovoří anglicky, francouzsky a španělsky. Ve svém volném čase se věnuje outdoorovým sportům a cestování.