Tisková informace ČSOB

S rostoucí oblibou elektronického bankovnictví lidé stále více využívají možnosti elektronických výpisů. Tuto službu nabízí ČSOB od 1. května, Poštovní spořitelna od 1. července.

Lidé se o pohybech na účtu a provedených transakcích nyní mohou dozvědět pravidelnými zprávami zasílanými přímo do své e-mailové schránky. Lze si zvolit formát i frekvenci výpisů. Klienti si mohou vybrat formát PDF, TXT, HTML nebo XML. Příjem lze nastavit po každém obratovém dnu, týdně nebo měsíčně.

U elektronických výpisů je zajímavá také finanční úspora. S Postžirovým účtem Poštovní spořitelny, u kterého si předtím klienti nechávali zasílat týdenní výpisy, lze ušetřit s elektronickou formou 38 korun měsíčně, což je 456 korun ročně.

Případné změny v nastavení mohou klienti provést díky službě ČSOB Info 24, která je součástí ČSOB Internetbankingu 24, nebo v prostředí MAX Internetbankingu Poštovní spořitelny.

(Obě prostředí internetového bankovnictví ČSOB a Poštovní spořitelny nabízí nejvyšší počet jazykových mutací mezi českými bankami. Kromě české existuje také anglická, německá, slovenská a maďarská verze.)