Termíny GE Capital Bank pro zadávání platebních příkazů v závěru roku

6. prosince 2002

V souvislosti s koncem roku dojde k úpravě provozní doby obchodních míst GE Capital Bank a termínů pro podání platebních příkazů.

Doporučení pro klienty se týkají především podání platebních příkazů. Aby mohly být platební příkazy do zahraničí zaúčtovány ještě letos, musí být podány do 20. prosince do 12.00 hodin. Vklady hotovosti, výběry hotovosti a příkazy k úhradě předávané osobně na obchodních místech GE Capital Bank je nutné uskutečnit nejpozději do 30. prosince do konce provozní doby.

Platební příkazy zadávané elektronickou formou (prostřednictvím Mobil Banky, Telefon banky, Internet Banky a homebankingovým produktem BankKlient) musí být zadány nejpozději do 23.00 hodin 30. prosince. Uvedené termíny pro podání platebních příkazů se řídí provozem clearingového centra České národní banky.

V závěru roku dojde k úpravě provozní doby obchodních míst GE Capital Bank. Posledním pracovním dnem na obchodních místech bude pondělí 30. prosinec, kdy budou všechna otevřena v rozsahu své pravidelné provozní doby.

Klienti GE Capital Bank byli o termínech pro zadání platebních příkazů a o provozní době obchodních míst informování s dostatečným předstihem prostřednictvím pravidelných měsíčních výpisů z účtu, které obdrželi počátkem prosince.

Jan Hainz, tiskový mluvčí GE Capital Bank