Téměř 2000 autolékárniček vybrala AXA na svých pobočkách

[Tisková zpráva] Finanční skupina AXA prostřednictvím svých regionálních poboček vybrala 1879 autolékárniček, které pomohou lidem v keňské vesnici Itibo.

Díky zapojení se do dobročinné sbírky, kterou organizuje reklamní a eventová agentura Speed media ve spolupráci s humanitární organizací ADRA a nadací Asante Kenya Lejly Abbasové, mohli návštěvníci 29 regionálních poboček finanční skupiny AXA odevzdávat v průběhu měsíců února a března autolékárničky, jež od počátku letošního roku přestaly vyhovovat platné legislativě. Jelikož se však stále jedná o kvalitní zdravotnický materiál, bude možné je odvézt do keňské vesnice Itibo, kde z každé autolékárničky budou ošetřeni až dva lidé.

„Jsme rádi, že jsme se mohli zapojit do tohoto humanitárního projektu. Uvědomujeme si, že je stále spousta míst, kde je potřeba pomáhat a díky této sbírce jsme mohli pomoci i  lidem za hranicemi naší země,“ uvedl Marek Zeman, ředitel PR a komunikace finanční skupiny AXA pro ČR a SR.