Synovate jmenoval nového generálního ředitele pro oblast Zálivu

Celosvětová výzkumná agentura Synovate dnes oznámila jmenování Andrease Zachariou generálním ředitelem Synovate pro oblast Zálivu. Zachariou bude mít na starost obchodní záležitosti ve SAE, Iránu, Kuvajtu, Kataru, Bahrainu a Ománu.

Zachariou bude také působit jako úřadující generální ředitel Saudské Arábie. Ve své funkci nahradí Andrease Gregoriou, který přijal vedoucí pozici na straně klienta.

Zachariou i nadále setrvá ve svém současném působišti v Dubaji, kde od listopadu 2004 pracoval na několika manažerských pozicích. Zachariou byl po pět let generálním ředitelem řecké pobočky Synovate a dále působil v Saudské Arábii.

Nicos Rossides, výkonný ředitel pro Střední a východní Evropu a Střední Východ řekl, že Zachariou má letité zkušenosti s výzkumem trhu a široké povědomí o trzích v Zálivu. “Andreas má značné zkušenosti s používáním značkových řešení, která Synovate nabízí, odpovídajícím nejrůznějším potřebám klientů. Zachariou také povede představení nových výzkumných nabídek na tomto klíčovém místě.”

Rossides také poděkoval Gregoriou za jeho přínos společnosti na Středním Východě. “Pod jeho vedením jsme dosáhli vedoucí pozice v Saudské Arábii a rozšířili naše podnikání do SAE a ostatních států Zálivu. Těšíme se na další spolupráci s Andreasem v jeho nové roli.”