Světový den spoření proběhl v Oberbank letos již potřetí

[Tisková zpráva] Oberbank oslavila v pátek 4. listopadu 2011 se svými klienty a partnery již potřetí Světový den spoření!

V roce 2009 přinesla Oberbank tuto rakouskou tradici i do České republiky. Akce zaměřená nejen na spoření a spořící produkty, ale také na bližší seznámení se s bankou u dobrého rakouského vína a specialit, zaznamenala napoprvé velmi silnou pozitivní odezvu. Letošní v pořadí již třetí ročník Světového dne spoření vzbudil u klientů rovněž velký zájem a znamenal úspěch na všech 18 filiálkách v České republice.

Světový den spoření není však jedinou událostí podzimní sezóny v Oberbank. Již v září přišla banka se dvěma novinkami, které doplňují produktovou paletu pro privátní klientelu.

Obě novinky patří do skupiny hypotečních úvěrů. Jsou to:

Hypoteční úvěr StandardHypotéka Plus

– jedná se o variantu produktu StandardHypotéka, která klientovi umožní výrazné zjednodušení při čerpání úvěru na stavbu, rekonstrukci či modernizaci nemovitosti určené k vlastnímu bydlení až do výše 20 % celkové částky úvěru (max. 500.000,– Kč) lze čerpat bez předchozího předkládání faktur maximální částka úvěru až ve výši 80 % LTV splatnost úvěru je až 25 let

a Investiční Hypotéka

– hypoteční úvěr na pořízení nemovitosti určené k pronájmu koupě nemovitosti určené k vlastnímu bydlení a zároveň k pronájmu nebo výhradně za účelem dalšího pronájmu výše úvěru od 2 mil. Kč do 50 mil. Kč splatnost úvěru je až 20 let

Oberbank staví svou filosofii na osobním přístupu ke klientům a budování dlouhodobého vzájem-ného vztahu. Poradci jsou klientům k dispozici do 19:00 hodin (po předchozí domluvě). Kontaktujte jakoukoli filiálku Oberbank. Poradce Vám vysvětlí postup, základní podmínky získání úvěru a současně podá základní informace o požadovaných dokumentech, které budete potřebo-vat.