SS ČS opět na Žižkovském masopustu

Stavební spořitelna České spořitelny se po loňském úspěchu opět účastní Žižkovského masopustu. Jubilejní desátý ročník masopustního veselí a zábavy pořádá Městská část Praha 3 a Stavební spořitelna České spořitelny je znovu hlavním partnerem již pověstné lidové veselice.

„S Městskou částí Praha 3 jsme navázali spolupráci v loňském roce ještě předtím, než se naše společnost přestěhovala do této části Prahy. Funkčnost spolupráce jsme „otestovali“ poprvé při masopustu. A protože spokojenost byla na obou stranách, bylo zřejmé, že nezůstane jen u této jediné akce“, řekla Olga Polánecká, členka představenstva a náměstkyně generálního ředitele Stavební spořitelny České spořitelny a dodala: „Společně s Městskou částí Praha 3 pořádáme například v klientské hale Stavební spořitelny České spořitelny zajímavé výstavy, mj. také s tematickou vazbou na Prahu 3.“

Stavební spořitelna České spořitelny ve spolupráci s Městskou částí Praha 3 uspořádala výstavu barevných fotografií s tibetskou tematikou z Nepálu. Autorem fotografií je cestovatel, fotograf a člen souboru divadla Sklep Petr Koutecký. Výstava v klientské hale sídla Stavební spořitelny České spořitelny v Praze 3 na Vinohradské třídě 180 potrvá až do 28. února 2003.

Podpora kulturních a společenských akcí a charitativních programů je součástí firemní kultury Stavební spořitelny České spořitelny. Loni se Stavební spořitelna České spořitelny stala hlavním partnerem Městských částí Praha 2 a Praha 3 při pořádání Vinohradského vinobraní.
Mezi hlavní charitativní projekty, které Stavební spořitelna České spořitelny podporuje, patří projekt Akce cihla, pořádaná občanským sdružením Portus, který se zaměřuje na výstavbu chráněného bydleni pro handicapované občany. Stavební spořitelna České spořitelny dlouhodobě spolupracuje také s Výborem dobré vůle – Nadací Olgy Havlové. Zde směřuje její pomoc především do pěstounských rodin. Stavební spořitelna České spořitelny platí 25 dětem z těchto rodin stavební spoření.

Zdenka Blechová
Public Relations