Spolupráce Student Agency a ČSOB Leasing přinesla luxusní cestování autobusy

[Tisková zpráva] Student Agency vyjela v srpnu na linku Praha – Jihlava – Brno s novými, luxusními autobusy Volvo – Irizar a aktuálně tyto autobusy nasadila i na mezinárodní linku do Vídně. Stalo se tak i díky ČSOB Leasing.

Celkově dvacet špičkově vybavených autobusů, které představují investici až 200 mil. Kč, financoval pro Student Agency právě ČSOB Leasing.

„Společnost Student Agency patří mezi naše významné korporátní zákazníky. První společné obchody ve financování automobilů a zařízení jsme pro Student Agency realizovali již v roce 2002. Proto jsme opravdu rádi, že si Student Agency ve výběrovém řízení na financování nové flotily autobusů vybrala právě naši nabídku. Věřím, že bude Student Agency i tentokrát s našimi službami ve financování a pojištění spokojena.“

Pavla Tegze, regionální manažer pro klíčové partnery, ČSOB Leasing

„Díky ČSOB Leasing jsme se mohli vyšvihnout mezi absolutní špičku v dálkové autobusové dopravě ve střední Evropě a nabídnout zákazníkům v našich autobusech komfort, který je srovnatelný s cestováním s prestižními leteckými společnostmi.“

Radim Jančura, majitel skupiny Student Agency