Společnosti GE Capital Leasing a AUTOMOBILE GROUP podepsaly smlouvu o spolupráci

Jedna z největších leasingových společností v České republice GE Capital Leasing a největší prodejce ojetých automobilů AUTOMOBILE GROUP (obchodní název AAA AUTO) dnes oficiálně oznámily, že podepsaly vzájemnou smlouvu o spolupráci. Autocentra AAA AUTO v České republice budou svým zákazníkům poskytovat finanční služby GE Capital Leasing.

Obě společnosti patří mezi vedoucí subjekty v oboru prodeje a leasingu ojetých automobilů. Ze spojení s největší skupinou autocenter, prodávajících v České republice ojeté vozy, si slibujeme nárůst zájmu o finanční služby GE Capital Leasing. Zákazníkům AAA AUTO můžeme nabídnout nejlepší servis v oblasti leasingu osobních a užitkových vozů, uvedl generální ředitel a předseda představenstva GE Capital Leasing Radomil Štumpa.

Další zvýšení zájmu o prodávané automobily si od spolupráce s GE Capital Leasing slibuje také předseda představenstva společnosti AUTOMOBILE GROUP Anthony James Denny. Jsme největší sítí autocenter, prodávajících ojeté vozy, ve střední a východní Evropě. Partnerství se silnou finanční institucí jako je GE Capital Leasing přesně zapadá do naší obchodní strategie, poznamenal Anthony James Denny.