Společnost Visa Europe má novou manažerku pro ČR a SR

Společnost Visa Europe dnes oznámila, že novou manažerkou pro Českou republiku a Slovensko jmenovala Janu Lvovou. Jana Lvová bude úzce spolupracovat s členskými bankami Visa a koordinovat aktivity v segmentu platebních karet. Zároveň bude odpovědná za rozvoj obchodních příležitostí.

„Ve své nové pozici bych se chtěla soustředit na další rozvoj vztahů s členskými bankami, s nimiž bych chtěla úzce spolupracovat na rozvoji nových produktů v oblasti platebních karet, podporovat vyšší používání karet i nárůst jejich počtu v České republice a na Slovensku,“ prohlásila Jana Lvová.

Jana Lvová disponuje rozsáhlými zkušenostmi z retailového bankovnictví. Během své kariéry pracovala pro přední banky v České republice. Mimo jiné koordinovala rozvoj co-brandových karet ČSOB a vedla oddělení platebních karet v Raiffeisenbank, kde měla na starost vytvoření a implementaci strategie pro kreditní a debetní karty a plánování rozvoje karetních produktů a příbuzných služeb nabízených bankou na českém trhu.

Jana Lvová vystudovala Univerzitu Karlovu v Praze, obor sociální geografie a demografie na Fakultě přírodních věd. MBA získala na Rochesterově technologickém institutu při U.S. Business School v Praze. Mluví česky, anglicky a rusky.