Společnost ING Real Estate Investment Management CEE jmenovala novou obchodní manažerku a manažerku kanceláře

Společnost ING Real Estate Investment Management CEE (ING REIM CEE) oznámila jmenování Sigrid Cuperus (30) novou obchodní manažerkou. Manažerkou kanceláře byla jmenována Barbora Slováková (33).

Sigrid Cuperus, narozená v Nizozemsku, přišla do ING Real Investment Management v roce 2003 po absolvování fakulty architektury na Technické univerzitě v Delftu. V roce 2004 přešla do nizozemské a středoevropské divize ING Real Estate Development, kde se podílela na několika důležitých projektech. V roce 2005 pracovala krátce v ING Real Estate Finance, než přijela v říjnu téhož roku do Prahy, kde založila výzkumný a koncepční tým pro Českou republiku, Polsko a Maďarsko.

Úspěšný rozjezd nového investičního fondu si v pražské kanceláři vyžádal další pracovníky. S. Cuperus bude úzce spolupracovat s Martinem Sabelko, výkonným ředitelem ING REIMS pro střední a východní Evropu, na podpoře strategických rozhodnutí, dále bude koordinovat aktivity uvnitř ING REIM CEE a dohlížet na akvizice.

Barbora Slováková, která pracuje ve společnosti už šest let, bude v roli manažerky pražské kanceláře podporovat celý tým v jeho aktivitách.

„Jsem velice rád, že na sebe Sigrid vzala úkoly obchodní manažerky a rozhodla se tak pokračovat ve své úspěšné práci pro ING,“ řekl Martin Sabelko. „Barbora je velice cennou oporou našeho týmu a já jsem přesvědčen, že i nadále bude dosahovat tak skvělých výsledků, jako doposud. Obě jsou velmi talentované a je pro mne radost s nimi pracovat.“