Společnost GE Capital Multiservis připravila na sezónu 2002 výhodné vánoční produkty

29. října 2002

Nákup na splátky až 96 dní bez úroků, možnost hrazení první splátky až po vánočních svátcích nebo odpuštění poplatku za správu úvěrového účtu – to je jen výběr z celé řady zvýhodnění, které pro své klienty připravila společnost GE Capital Multiservis. Lidem nakupujícím na splátky u společnosti GE Capital Multiservis tak výrazně odpadnou starosti s financováním dárků pod stromeček.

Vánoční akce připravila společnost GE Capital Multiservis u obou produktů: nákupní úvěrové O.K. karty i Multiservis úvěru.

Všem zákazníkům, kteří využijí vánoční nabídky O.K. karty bude první splátka odložena až na 19. ledna 2003. Klientům také nebude do 31. prosince 2002 připisován žádný úrok, dokonce ani poplatek za správu úvěrového účtu. Navíc je možné využít bezúročného splacení všech čerpaných prostředků do 19. ledna 2003. „Znamená to tedy, že zákazník nebude za nákupy, které uskuteční do konce letošního roku platit žádné navýšení. Pokud bude vědět, že má dostatek prostředků na plné splacení a stihne to do 19. ledna 2003, pak mu v tomto případě bude bezúročné období prodlouženo až do tohoto data. Zvýhodněná akce u O.K. karty platí od 16.10. do 24.12. 2002,“ vysvětluje marketingový manažer GE Capital Multiservis Roman Brychnáč.

Klient si v případě O.K. karty volí úvěrový rámec v rozmezí od 10 tisíc do 75 tisíc korun, který je mu k dispozici pro nákupy. Až v lednu se klient může rozhodnout, jaký způsob splácení si zvolí. Buď se rozhodne splácet postupně (po měsíčních splátkách), potom se mu nákupy, které uskutečnil s O.K. kartou do konce roku 2002, začínají úročit až od 1. ledna 2003 (úroková sazba činí 1,89 procent měsíčně, což je v současnosti nejnižší úrok u karet splátkového prodeje). V případě, že se rozhodne splatit k 19. lednu 2003 vše najednou, využívá výhody bezúročeného období dokonce až do tohoto data.

Kromě výše uvedených výhod nebude každému klientovi, který využije vánoční O.K. karty, účtován poplatek za správu úvěrového účtu až do konce letošního roku. Vánoční nabídka O.K. karty je určena všem novým zájemcům o O.K. kartu, kteří splní podmínky pro získání karty.

U Multiservis úvěru spočívají vánoční výhody v možnosti využití přímé platby od 10 procent, splacení úvěru bez navýšení do 3 měsíců od uzavření smlouvy bez úroků a bez poplatků, nebo naopak v možnosti uhrazení první splátky až po 3 měsících od uzavření smlouvy a zproštění nutnosti předkládat potvrzení o příjmu u úvěrů do 18 tisíc korun.

„Podobně jako u O.K. karty, také Multiservis úvěr skýtá řadu výhod pro lidi, kteří chtějí pohodlně a bez starostí nakupovat v období vánočních svátků,“ uvedl Roman Brychnáč a dodává, že letošní nabídka O.K. karty je opravdu velmi zajímavá, neboť nabízí až 96 dnů bezúročného období.

U Multiservis úvěru si klient vybírá jakékoliv zboží a zažádá o úvěr ve výši 3 tisíce až 25 tisíc korun. Přímá platba je 10 procent ceny zboží, měsíční splátka bude spočítána zákazníkovi na místě podle zvolení délky splácení (v rozmezí od 4 do 18 měsíců) a výše úvěru.

Poznámka – Informace o produktech společnosti GE Capital Multiservis:

Nákupní úvěrová O.K. karta je založena na principu revolvingového (automaticky se obnovujícího) úvěru. Zákazník pouze jedinkrát uzavře smlouvu a při každém dalším nákupu se již prokazuje pouze O.K. kartou a občanským průkazem. Životnost této úvěrové karty je prakticky neomezena. Úvěrový rámec je u O.K. karty 20 násobkem zvolené měsíční platby a pohybuje se v rozmezí 10 000 – 75 000 Kč. Velmi široká je také využitelnost O.K. karty – lze s ní nakupovat nejen u 6 tisíc prodejců po celé České republice, ale také vybírat hotovost na obchodních místech a v bankomatech GE Capital Bank.

Spotřebitelský úvěr Multiservis umožňuje nakoupit zboží bez potřebné hotovosti. Na rozdíl od leasingu se ihned po nákupu na úvěr stává zákazník vlastníkem zakoupeného zboží. Multiservis úvěr může zákazník využít až do částky 75 000 Kč. U úvěru do 18 000 Kč není potřeba potvrzení o zákazníkově příjmu a stačí v prodejně složit pouhých 10% z ceny zboží.. Multiservis úvěr je možné kdykoliv předčasně splatit.

Při žádosti o O.K. kartu a Multiservis úvěr není třeba ručitele. Zákazník tak nemusí žádat nikoho ze svých blízkých o jištění úvěru. Nákup zboží na splátky je velmi rychlý, pohodlný a jednoduchý.

Více informací o službách společnosti GE Capital Multiservis a zvýhodněných vánočních produktech zákazník nalezne na bezplatné telefonní lince 800 13 11 11 nebo na internetové adrese: www.gecapital.com.