Společnost Fincentrum získala ocenění AMCICO za nejkvalitnější produkci

V Praze dne 5. března 2007 – Společnost Fincentrum získala v rámci ocenění AMCICO Awards Night 2007 cenu za první místo v kategorii Přetrvání pojistných smluv. Toto získané ocenění potvrdilo pozici Fincentra nejen jako významného makléře, ale také jako makléře s kvalitní produkcí.

V oblasti životního pojištění získala společnost Fincentrum 3. místo v počtu uzavřených pojistek. Michal Lánský, ředitel divize Finanční poradenství, k ocenění dodal: „ Obě tato ocenění potvrdila pevnou pozici společnosti na trhu a jsou výsledkem kvalitní práce našich finančních poradců. Rád bych jim tímto poděkoval.“

Slavnostní vyhlášení výsledků se konalo 3. března 2007 ve Slovanském domě v Praze. Za přítomnosti generálního ředitele AMCICO Daniela Martínka byly předány ceny těm nejlepším v oblasti finančního poradenství. Vyvrcholením večera bylo vystoupení sopranistky Evy Urbanové, která všem oceněným svým zpěvem poblahopřála.