Společnost CTP Invest partnerem měst Brno a Ostrava na veletrhu MIPIM 2007

PRAHA/CANNES (14. března 2007) – Společnost CTP Invest, přední developer nemovitostí v České republice, se stala oficiálním partnerem měst Brno a Ostrava na mezinárodním veletrhu realit MIPIM 2007, který se koná od 13. do 16. března ve francouzském letovisku Cannes.

„MIPIM je nejvýznamnější veletrh realit na světě. Jsme rádi, že se jej můžeme účastnit již potřetí za sebou a to vždy ve spolupráci s městy Brno a Ostrava. MIPIM je totiž akce, na které se každoročně setkávají a seznamují, navazují či utužují dlouhodobé partnerské vztahy a prezentují své nejnovější projekty všichni, kdo v této branži něco znamenají,“ vysvětlil Remon L. Vos, generální ředitel společnosti CTP Invest.

Prezentace společnosti CTP Invest se na veletrhu MIPIM stala oficiální součástí expozicí Brna a Ostravy, které zde osobně zastupují brněnský primátor Roman Onderka a jeho ostravský protějšek Petr Kajnar.

„Tento veletrh podchycuje všechny nejdůležitější trendy, které se na realitním trhu objevují. Díky němu získáváte možnost konfrontovat své vlastní úspěchy s jinými úspěšnými projekty z celého světa. Je to místo, na kterém si utváříte či upevňujete svou strategickou vizi,” dodal Remon L. Vos.

Na veletrhu MIPIM, který je největší světovou přehlídkou developerských projektů, se každoročně scházejí profesionálové z oblasti realit – investoři, developeři a developerské firmy, analytici a odhadci, architekti a designéři, právníci, stavební firmy, koncoví uživatelé a představitelé regionálních a místních úřadů.

Konferenční část letošního veletrhu zahájil v úterý 13. března svou přednáškou podchycující nejnovější trendy ve světové architektuře proslulý architekt, designér a urbanista Daniel Libeskind. Kromě něj se účastníkům konference představí například takové osobnosti jako jsou bývalý francouzský prezident a současný CEO společnosti Club Méditerranée Henri Giscard d’Estaing, londýnský starosta Ken Livingstone a CEO společnosti Easygroup a zakladatel aerolinií Easyjet Stelios Haji-Ioannou.

Letošního ročníku veletrhu se účastní na 25 tisíc realitních profesionálů ze 74 zemí světa, což je o více než 16 procent než loni. Tento nárůst návštěvnosti si vyžádal také rozšíření výstavní plochy, která letos činí 23 993 m2.

CTP je mezinárodní investor a developer. V českém Humpolci působí od roku 1995 jeho dceřiná firma CTP Invest, která se zabývá investicemi do obchodních a průmyslových prostor. CTP Invest je majitelem a provozovatelem sítě CTPark Network či kancelářských areálů Spielberk Office Centre v Brně a Axis Office Park v Praze a v Modřicích. Jeho celkové investice v České republice již přesáhly částku jedné miliardy eur.