Společnost Colosseum, a.s. rozšířila portfolio produktů o obchodování na FOREXu

Na základě požadavků ze stran klientů společnost Colosseum, a.s. rozšířila portfolio svých služeb a nyní umožňuje široké investorské veřejnosti obchodovat i FOREX.

Obchodování s měnami na FOREXu patří v současné době k jedněm z nejzajímavějších možností finančního trhu. Rychlé a likvidní trhy spolu s vysokým pákovým efektem přináší významné a zajímavé příležitosti (ale i rizika) pro všechny investory, bez ohledu na jejich velikost. Ve spolupráci s renomovanými partnery nabízíme nejen klasické obchodování přes telefon, ale i vysoce kvalitní elektronickou platformu, jenž usnadní přístup na trh.

Společnost Colosseum, a. s. je od roku 2002 licencovaným brokerem a zároveň jedním z prvních obchodníků s cennými papíry v ČR s licencí na deriváty od KCP. V roce 2003 jí bylo povolení rozšířeno o investiční službu obhospodařování portfolií (asset management). V rámci kapitálového trhu společnost Colosseum, a.s. přináší široké investorské veřejnosti možnost pohybovat se ve světě finančních a komoditních derivátů a využívat tak moderní instrumenty.

Gabriela Hošková
oddělení marketingu Colosseum, a.s.