Společnost CCB Finance otevřela čtvrtou moravskou pobočku

V pondělí 9. srpna otevřela společnost CCB Finance (bankovní skupina Santander) své další klientské centrum v Olomouci.

Po Ostravě, Zlíně a Brně jde o čtvrté klientské centrum na Moravě. Společnost se budováním své pobočkové sítě, která je orientována na poskytování úvěrů fyzickým osobám, zaměřuje na města a oblasti s největší poptávkou po těchto službách.

Klientská centra společnosti CCB Finance již fungují v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Ústí nad Labem, Hradci Králové, Českých Budějovicích a Zlíně.

Ve své pobočkové síti se společnost CCB Finance zaměřuje na poskytování hotovostních půjček fyzickým osobám. Hotovostní půjčky společnosti CCB Finance mají parametry bankovního produktu, jejich výhodou je snadný a rychlý proces zpracování a vyhodnocení žádosti a zaslání peněžních prostředků na bankovní účet klienta.

Klienti mohou získat částku od 5.000 do 200.000 Kč s dobou splácení od 6 do 48 měsíců. Úroková sazba začíná již na úrovni 9,5 % p.a.

Modelový příklad hotovostních půjček společnosti CCB Finance:
Částka úvěru 15 000 Kč 30 000 Kč
Doba splácení 12 měsíců 48 měsíců
Měsíční splátka 1.382,– Kč 897 Kč
RPSN 20,69% 20,74%

Během prvního půl roku 2004 poskytla společnost CCB Finance občanům půjčky v celkovém objemu 190 mil. korun, což je téměř 2,5 krát více než v roce 2003.

Zbyněk Křesťan
marketing manager a tiskový mluvčí
CCB Finance, s.r.o.