Společnost brokerjet České spořitelny povede Jiří Vyskočil

[Tisková zpráva] Novým generálním ředitelem a předsedou představenstva společnosti brokerjet České spořitelny je od 16. listopadu 2010 Jiří Vyskočil. Ve funkci nahradí Martina Hluška, který odešel mimo Finanční skupinu České spořitelny.

Prostředí společnosti dobře znám díky své dřívější zkušenosti na pozici generálního ředitele ale i díky působení v různých oblastech brokerjet. Bude pro mne velkou výzvou posunout firmu zase o kus dál tak, aby s námi byli spokojeni nejen stávající klienti, ale aby i noví měli důvod vybrat si právě nás, uvedl Jiří Vyskočil, generální ředitel společnosti brokerjet České spořitelny.

Jiří Vyskočil působí ve společnosti brokerjet od roku 2002. Do roku 2006 byl jejím generálním ředitelem, poté pracoval na různých manažerských pozicích a zároveň byl členem představenstva společnosti. Od roku 2007 byl zodpovědný mimo jiné za regionální rozvoj, vztahy s VIP klienty, zákaznickou podporu. Začínal jako burzovní makléř u CA-IB Securities (člen skupiny Creditanstalt). Jiří Vyskočil vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze.

Společnost brokerjet ČS vznikla v říjnu 2002 jako dceřiná společnost České spořitelny a rakouské společnosti ecetra Internet Services AG, dceřiné společnosti Erste Bank. Základním cílem společnosti brokerjet České spořitelny je rozšíření online brokerage, tedy zprostředkování obchodů s investičními nástroji prostřednictvím internetové aplikace, mezi nejširší veřejnost.