Společnost ALTYS zajišťuje Živnostenské bance služby v oblasti Facility Managementu

Správu a provoz budov a další služby v oblasti Facility Managementu zajišťuje od začátku listopadu pro celou pobočkovou síť Živnostenské banky společnost Altys, a.s. Strategickou smlouvu podepsali na počátku listopadu předseda představenstva Živnostenské banky a.s. Jiří Kunert a místopředseda představenstva společnosti Altys a. s. Stéphane Grau.

V souladu se světovým trendem velkých mezinárodních firem se Živnostenská banka rozhodla provozovat tzv. podpůrné služby, které netvoří hlavní předmět jejího podnikání, na všech svých pobočkách jedním provozovatelem.

Při podpisu smlouvy předseda představenstva Živnostenské banky a.s. pan Jiří Kunert a místopředseda představenstva společnosti Altys a. s. pan Stéphane Grau vyjádřili přesvědčení, že jde o zahájení dlouhodobé strategické spolupráce, která bude přínosem pro obě partnerské strany.

Našim klientům nabízíme komplexní služby v oblasti Facility Managementu, od správy objektů až po specializované služby pro zaměstnance a návštěvníky těchto objektů. To vše v jediném kontraktu realizovaném jedním odborným týmem s globálními zkušenostmi, uvedl Stéphane Grau, místopředseda představenstva společnosti Altys. Klienti se tak mohou soustředit na to, co je podstatné: na svou hlavní činnost. My zatím snižujeme provozní náklady jejich pracovišť, které řídíme a zároveň zvyšujeme kvalitu podpůrných služeb, dodal.