Společenské setkání LBBW Bank

[Tisková zpráva] LBBW Bank uspořádala dne 24. 11. 2010 pro své klienty a obchodní partnery společenské setkání v historickém paláci bývalé Hypoteční banky království českého. Na společenském setkání předala LBBW Bank asociaci APLA šek v hodnotě 300 000 Kč.

Ve středu 24. listopadu proběhlo společenské setkání s představenstvem LBBW Bank v Hotelu Carlo IV (v historickém paláci bývalé Hypoteční banky království českého). Hned v úvodu večera předal Juraj Černička, člen představenstva LBBW Bank, šek v hodnotě 300 000 Kč asociaci APLA, která pomáhá dětem a mladistvým s poruchou autistického centra a jejich rodinám a se kterou banka dlouhodobě spolupracuje.

Pro účastníky setkání byl připraven večerní program plný hudby a zábavy, zajímavý jak pro dámy, tak i pány. Dámy zaujala zejména módní přehlídka, pánové si přišli na své při ochutnávce značkových koňaků a doutníků. Všechny přilákala degustace italských vín a specialit i nabídka netradičních druhů káv. Celý večer hrála k poslechu i tanci jazzová kapela.

Gernot Daumann, generální ředitel a předseda představenstva LBBW Bank, doplnil: „Potěšilo mne, že jsem se mohl osobně setkat s tak velkým množstvím našich věrných klientů, partnerů i přátel a strávit s nimi příjemné chvíle. Večer to byl tak trochu symbolický, přesně měsíc před Vánocemi, tak doufám, že se nám podařilo navodit slavnostní náladu a klid v předvánočním shonu.“