Speciální nabídka J&T Banky pro klienty HSBC Premier

[Tisková zpráva] J&T Banka připravila v reakci na informace o uzavření služby osobního bankovnictví HSBC Premier speciální nabídku.

K termínovaným vkladům Clear Deal na 1 rok (4 % p.a.), 2 roky (4,5 % p.a.) a 5 let (5 % p.a.) nabídne J&T Banka také termínovaný vklad s tříměsíční výpovědní lhůtou s úrokem 3 % p.a. Zároveň klientům, kterých se rozhodnutí HSBC dotkne, banka bez poplatků otevře a povede běžné účty, vydá platební kartu a poskytne e-banking. Pro klienty je J&T Banka připravena také zpracovat individuální nabídku služeb privátního bankovnictví.

„Nabídkou vkladu s tříměsíční výpovědní lhůtou a možností otevření běžného účtu se snažíme dát klientům HSBC časový prostor, který budou potřebovat k vyřešení vzniklé situace. Zároveň jsme přesvědčeni, že naše nabídka a služby budou dostatečným argumentem k navázání dlouhodobé spolupráce“, uvedl Štěpán Ašer, CEO J&T Banky.

„Dlouhodobě se zaměřujeme na bonitní klientelu. V letošním roce jsme nabídku rozšířili o vklady pro segment od půl milionu korun. Cítíme v podstatě povinnost na vzniklou situaci na trhu reagovat. Jsme potěšeni, že první klienti HSBC se na nás začali sami obracet již nyní. Nabídku jsme připraveni v průběhu následujících týdnů podle potřeb klientů ještě doplnit“, dodal Štěpán Ašer.

Na termínované vklady Clear Deal se samozřejmě vztahuje speciální bonus dle aktuální nabídky. U vkladů na 1 a 2 roky při minimálním objemu 1 mil. CZK a u pětiletého vkladu s minimálním objemem 500 tis. CZK je to zdarma týdenní pobyt v Tatrách pro dvě osoby ve vybraném čtyřhvězdičkovém hotelu.

J&T BANKA, a. s., se strategicky zaměřuje na klienty a obchody vyžadující výraznou míru individuálního přístupu. Vedle komplexních služeb privátního bankovnictví poskytuje banka specializované financování v oblasti real estate a podnikových akvizic a obchoduje s cennými papíry pro soukromé investory. V současnosti mezi bankovní domy J&T patří kromě české J&T Banky její slovenská pobočka, švýcarská banka J&T Bank (Switzerland) Ltd., ruská banka J&T Bank ZAO a banka J&T Bank & Trust Corporation se sídlem na Barbadosu.