Soutěžte na www.g2.cz o jazykový pobyt v Londýně

Studentský portál www.g2.cz Komerční banky nabídne od 2. února 2009 soutěž o jazykový pobyt v Londýně. Možnost zúčastnit se má každý majitel studentského účtu G2.

Cesta k výhře je velmi jednoduchá. Každý soutěžící musí zodpovědět trojici otázek a tipnout si počet soutěžících. Kdo správně zodpoví otázky a nejpřesněji uvede počet účastníků soutěže, získá od internetového portálu Study.cz hlavní cenu – dvoutýdenní kurz standardní angličtiny v Londýně, ubytování v hostitelské rodině, polopenzi a letenku.

Výuka cizích jazyků ve světě je trendem dnešních mladých lidí, kteří žijí svůj život aktivně a chtějí si vedle kvalitního vzdělání dále rozšiřovat obzory. Jsme rádi, že partnerem Study.cz se stal právě www.g2.cz zaměřený na stejnou cílovou skupinu, uvedla Pavla Pulchartová, produktová manažerka Study.cz

Soutěž se uskuteční v době od 2. února do 2. března a zúčastnit se jí může každý majitel konta G2, který se registruje na webových stránkách www.g2.cz.

Studenti jsou pro Komerční banku důležitými klienty, a proto také neustále sledujeme, jak ještě více vylepšit naše služby. Mezi inovace loňského roku patří bonus 200 Kč za platnou ISIC kartu, který student získá při založení G2 konta a dále eurový účet ke G2 kontu zdarma. Průzkum mezi studenty – majiteli konta G2 ukázal, že soutěže s G2 jsou velmi pozitivně hodnocené. Vedle produktových benefitů mohou být i jedním z důvodů pro založení konta, sdělil Radko Belada, zástupce vedoucího marketingu pro retailové bankovnictví Komerční banky.

Podrobné informace o soutěži naleznou zájemci na www.g2.cz.

Study.cz je nový portál zabývající se výhradně jazykovými a studijními pobyty v zahraničí, jehož provozovatelem je jedna z největších cestovních agentur společnost Asiana spol. s r. o.