Soutěž Poštovní spořitelny přinesla klientce auto

Klienti Poštovní spořitelny měli možnost se v průběhu listopadu a prosince zúčastnit unikátní soutěže. Stačilo na uvedeném telefonním čísle zodpovědět položenou otázku: „Kolik autolékárniček lze naložit do kufru vozu Fabia“ a doufat ve vylosování. Štěstěna se nakonec usmála na paní Miluši Letkovou ze Slavkova u Brna, které tak správný tip vynesl poukázku na nákup vozu v hodnotě 200 000.

Paní Miluše Letková je naší dlouholetou klientkou, běžný účet má u nás už 13 let. My jí proto srdečně gratulujeme k výhře a přejeme mnoho šťastně ujetých kilometrů bez nehod, vzkazuje výherkyni Jan Slanina, manažer útvaru Úvěry Poštovní spořitelny.

Soutěž připravila Poštovní spořitelna ve spolupráci s ČSOB Leasingem a společností AAA Auto. Znění celé soutěžní otázky bylo: Kolik autolékárniček lze maximálně naložit do zavazadlového prostoru Škody Fabia II modelového roku 2008 ( 5-ti dveřové provedení) karoserie hatchback tak, aby horní odkládací plato zůstalo v původní pozici a víko kufru bylo možné uzamknout?. Správná odpověď, která měla hodnotu nového auta, zní do kufru vozu Fabia lze naložit 72 autolékárniček.