Soutěž o vstupenky na UEFA EURO 2008 zná svého vítěze

V pondělí 9. června 2008 byla v sídle společnosti Cetelem v Praze předána hlavní výhra v soutěži o vstupenky na fotbalové mistrovství UEFA EURO 2008. Hlavní výherce získal v soutěži pořádané společností Cetelem dva lístky na utkání Česká republika – Turecko, které se koná již tuto neděli 15. 6. na stadionu v Ženevě.

„Společnost Cetelem připravila ve spolupráci se společností MasterCard soutěž s tématicky zaměřenými výhrami v rámci evropského fotbalového mistrovství“, uvedla Gabriela Pithartová, ředitelka Správy marketingu a komunikace. Soutěž probíhala od 1. dubna do 30. dubna 2008 a byla založena na množství transakcí v minimální hodnotě 500 korun, které klienti uskutečnili v daném období kreditní kartou.

Součástí výhry je i ubytování v hotelu v místě konání zápasu na dvě noci pro dvě osoby a doprava po městě. „Na UEFA EURO pojedu se svojí manželkou“, dodal hlavní vítěz soutěže, který vlastní kreditní kartu Aura již od roku 2001. Navíc převzal i LCD televizor JVC a balíček fotbalových cen. Soutěžící na druhém a třetím místě obdrželi LCD televizor a balíček fotbalových cen, denní výherci pak rovněž tento balíček.

Kreditní karty Aura, které vydává Cetelem ve spolupráci s asociací MasterCard, mohou klienti používat v široké síti prodejních míst a bankomatů v ČR i po celém světě. Od roku 2006 mají všechny kreditní karty Aura až 50denní bezúročné období. Cetelem na konci února 2008 oslavil vydání milionté kreditní karty Aura. Společnost Cetelem je tak největší nebankovní společností, která vydává kreditní karty.