Soutěž o nový osobní automobil

[Tisková zpráva] Společnost Cetelem připravila pro všechny držitele svých kreditních karet Cetelem velkou podzimní soutěž, ve které mohou získat 51 poukázek na nákup pohonných hmot v síti čerpacích stanic BENZINA v hodnotě 1000 Kč jedné poukázky a hlavní výhru, kterou je nový osobní automobil Renault Mégane. Soutěž odstartuje 7. října a skončí 31. října 2010.

„Společnost Cetelem se v rámci spotřebitelských úvěrů specializuje také na financování motorových vozidel. Proto jsme tentokrát pro klienty připravili soutěž tematicky zaměřenou na oblast motorismu,“ uvedl Ing. Tomáš Siegler, ředitel Správy marketingu a komunikace společnosti Cetelem. „Soutěžní otázky jsou založeny zejména na principu zvyšování bezpečnosti na českých silnicích,“ dodal T. Siegler.

Pravidla podzimní soutěže jsou velmi jednoduchá. Stačí se přihlásit na webových stránkách www.cetelem.cz a každý říjnový den (7. – 31. 10. 2010) odpovědět na jednoduchou vědomostní otázku z oblasti pravidel silničního provozu a zároveň používat během soutěžního období svou kreditní kartu. Pokud bude správná odpověď daného dne 100., 200. nebo 300. v pořadí, vyhrává klient poukázku na nákup pohonných hmot. „Každou správně zodpovězenou otázkou klient zvýší pravděpodobnost získání hlavní výhry, nového osobního automobilu Renault Mégane,“ dodal T. Siegler.