Soutěž „365 důvodů proč být klientem České spořitelny“ zná svého vítěze

[Tisková zpráva] Šťastným výhercem finálního kola soutěže „365 důvodů proč být klientem České spořitelny“ se stal jeden z klientů České spořitelny, pan Petr Barbořík ze Sušice v okrese Přerov.

Jelikož je zároveň majitelem Osobního účtu České spořitelny, výše jeho výhry činí 1 mil. Kč. Zástupci České spořitelny slavnostně předali certifikát na výhru ve čtvrtek 22. dubna 2010 v pobočce v Rytířské ulici v Praze.

„Naší kampaň jsme podpořili pomocí veřejné soutěže vůbec poprvé v historii. Chtěli jsme našim klientům připomenout výhody, které u nás mají, ale o kterých třeba ani nevědí, stejně jako důležité detaily, které přispějí k jejich většímu pohodlí a spokojenosti. A zároveň je odměnit, pokud soutěž sledovali pečlivě,“ uvedl Daniel Šturm, ředitel marketingu České spořitelny.

Soutěž probíhala v období od 15. února do 29.března 2010 ve spolupráci s rádiem Frekvence 1. Její účastníci hledali čísla, pod nimiž se skrývali jednotlivé důvody, proč být klientem České spořitelny v současně probíhající reklamní kampani. Celkem bylo rozděleno 40 denních výher ve výši 5 000 Kč, pro majitele Osobního účtu České spořitelny se pak výhra zvyšovala na 10 000 Kč. V závěrečném kole pak byla udělena hlavní výhra ve výši 500 000 korun, respektive 1 mil. Kč majiteli Osobního účtu České spořitelny.