SOS vesničky slavily Den dětí v aquaparku v Čestlicích

Praha, 2. června 2008 – Převážná většina dětí z SOS vesniček z Brna, Chvalčova a Karlových Varů strávila díky Hypoteční bance první červnový den v nedávno otevřeném Aquapalace Praha v Průhonicích – Čestlicích. Největší tuzemský poskytovatel hypoték již několik let podporuje SOS vesničky a od letošního května je i partnerem Aquapalace Praha, jehož nejdelší skluzavka nese jméno Hypogán. Hypoteční banka tak umožnila dětem z SOS vesniček oslavit jejich svátek v nevšedním světě vodních atrakcí.

„Posláním Hypoteční banky je pomáhat našim klientům bydlet. Partnerství s SOS vesničkami na tuto myšlenku navazuje, neboť pomáháme bydlet i dětem z SOS vesniček. Každoročně se pro ně snažíme vymyslet nějakou zajímavou akci, a letos nám jako dobrý nápad přišlo pozvat je do Aquapalace Praha právě v den, kdy slaví svůj svátek. Co jiného může být lepším dárkem než nezapomenutelné zážitky z vodního světa, tobogánů a skluzavek nebo řádění v bazénu s umělými vlnami? Celou akci považujeme za zdařilou, nadšení a úsměvy na tvářích dětí a jejich pěstounských maminek byly pro nás tou jedinou a nejlepší odměnou,“ říká Bohdan Suchánek, ředitel marketingu a PR Hypoteční banky.

Hypoteční banka vtiskla jméno nejdelší, 106 metrů dlouhé skluzavce. „Hypogán, jeho zelená konstrukce, loga banky jsou nepřehlédnutelné, stejně tak jako je nepřehlédnutelná Hypoteční banka na tuzemském trhu financování bydlení,“ potvrzuje Bohdan Suchánek. „Návštěvníci aquaparku a naše cílová skupina se významně kryjí, a proto jsme se rozhodli podpořit naši značku i tímto způsobem. V nejbližším období plánujeme zprostředkovat zážitky z největšího stánku vodních radovánek i našim zaměstnancům a obchodním partnerům.“