SOS mění adresu

Pražská poradna Sdružení obrany spotřebitelů ČR se vrací na svou staronovou adresu do Rytířské ulice č. 10, Praha 1. SOS získalo pro svou činnost nové prostory, což mu umožňuje oddělit poradenskou činnost a vyčlenit pro ni nové důstojnější prostředí. Provozní hodiny poradny zůstávají beze změny, i když se uvažuje o jejich rozšíření.

Sdružení obrany spotřebitelů se stěhuje z ulice Ve Smečkách, kde více než rok poskytovali jeho pracovníci ve velmi stísněných podmínkách poradenské služby a zajišťovali provoz této spotřebitelské organizace. Od pondělí 3. července bude v provozu osobní poradna SOS na staronové adrese Rytířská 10, Praha 1 každé pondělí od 14 do 18 hodin a každou středu od 9 do 13 hodin. SOS v těchto mnohem důstojnějších prostorách zajistí zdarma poradenskou činnost. I nadále je v provozu operativní placená poradenská linka SOS po telefonu 900 08 08 08 (dotovaná cena 8 Kč/min), dotazy je možné pokládat i v internetové poradně na webových stránkách SOS www.spotrebitele.info

Administrativní centrum SOS (právní oddělení, public relations, projektoví a administrativní pracovníci, členské záležitosti) se stěhují do ulice Novákových 8, Praha 8.

S ohledem na přepojování telefonů a počítačové sítě se SOS omlouvá spotřebitelům, kteří budou mít v pondělí 3. července problémy se spojením do SOS. Věříme, že se potíže podaří zvládnout co nejrychleji a SOS bude opět poskytovat služby pro veřejnost, jak jsou spotřebitelé zvyklí.