Smlouva o obchodní spolupráci

[Tisková zpráva] ČP INVEST investiční společnost, a.s. uzavřela se společností RM-S FINANCE, s.r.o. Smlouvu o obchodním zastoupení. ČP INVEST tímto krokem získává silného partnera pro distribuci svých otevřených podílových fondů. Společnost RM-S FINANCE, s.r.o. je registrovaným investičním zprostředkovatelem a zájemci o investování ji naleznou na obchodních místech její sesterské společnosti RM-SYSTÉM, a.s. organizátora mimoburzovního trhu s cennými papíry.

ČP INVEST investiční společnost je členem finanční skupiny České pojišťovny a řádným členem Unie investičních společností ČR. Aktuálně spravuje 8 podílových fondů s celkovým majetkem více než 3,14 mld. Kč (k 29.8.2005). Fond korporátních dluhopisů – získal v aktuálním hodnocení Fond Scoringu* nejvyšší pětihvězdičkové hodnocení. Investování do otevřených podílových fondů nabízí ČP INVEST i v obchodní síti České pošty formou dostupného a konzervativního produktu s názvem ŠIKOVNÁ OBÁLKA.

*Fond Scoring CRA slouží pro orientaci investorů a vychází zejména z dosažených výsledků. Důraz se při přidělení známky klade na výkonnost, kolísavost hodnoty, příliv a odliv majetku či velikost fondů. Fond Scoring zavedly CRA a finanční server www.penize.cz v roce 2000.