Slavnostní setkání na německém velvyslanectví za podpory LBBW Bank

[Tisková zpráva] Velvyslanectví Spolkové republiky Německo uspořádalo 4. října 2010 slavnostní banket při příležitosti oslavy 20 let znovusjednocení Německa za účasti premiéra ČR Petra Nečase. V rámci dlouhodobé spolupráce slavnostní setkání podpořila a zúčastnila se ho i LBBW Bank.

Setkání zaštítil velvyslanec SRN v České republice Johannes Haindl, a pozvání do prostor Velvyslanectví SRN v České republice přijala řada osobností naší politické scény, například premiér Petr Nečas či ministr vnitra Radek John, zástupci předních německých a českých firem a další vzácní hosté z Čech i Německa. LBBW Bank je dlouhodobým partnerem německého velvyslanectví v Praze a podporuje řadu společenských či kulturních akcí a projektů.

„S ambasádou pravidelně spolupracujeme a podporujeme setkávání a prohlubování vztahů německé komunity s českou obchodní a ekonomickou elitou. Letos bylo toto setkání zvláště příjemné a slavnostní i vzhledem k výročí, které nejen Německo, ale celá Evropa slaví,“ dodal Gernot Daumann, předseda představenstva LBBW Bank CZ.